Welkom bij nextbike Maastricht

Huur een fiets wanneer het jou uitkomt

Loading...

Altijd beschikbaar

Huur 24/7 een nextbike op 9 locaties in Maastricht. 

 

Loading...

Eenvoudig

Je huurt je fiets eenvoudig en snel via onze app of deze website.

 

 

 

Loading...

Flexibel

Op één account mag je tot maar liefst 4 fietsen tegelijk huren. 

Ontdek het gemak van Arriva Nextbike!

Maastricht ontdekken gaat het makkelijkst en snelst met de fiets. Van het station naar het Vrijthof, van de Provincie Limburg naar het centrum. Helemaal handig is het als die fiets al voor je klaarstaat. Omdat je als bezoeker van de stad nou eenmaal geen fiets bij je hebt, of omdat die van jou in de schuur staat met een lekke band.

Altijd een fietsdeelstation in de buurt

Met Arriva Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de 9 fietsdeelstations in de stad. En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. Natuurlijk kun je je fiets halen en terugbrengen bij de stations Maastricht CS, Noord en Randwyck. Maar er zijn ook fietsdeelstations in de buurt van Mosae Forum, Céramique, Keizer Karelplein/Vrijthof en Boschstraat. Ook staan er fietsdeelstations bij onze partners Provincie Limburg en de Politie Limburg. 

Kort stukje? Dan fiets je gratis

Duur? Helemaal niet. Je betaalt namelijk niet per dag, maar per halfuur. Zet jij binnen die 30 minuten de fiets weer terug bij een van de deelstations, dan kost de rit je maximaal €1,50. Heb je een abonnement? Dan kost de rit je helemaal niets. Tijdens de zomervakantie hebben we een actie voor nieuwe gebruikers. Nieuwe gebruikers fietsen namelijk de 1e rit (max 30 minuten) gratis. 

Tot wel vier fietsen tegelijk huren!

Om een Arriva Nextbike-deelfiets te huren, hoef je alleen maar een account aan te maken bij nextbike. Dat is gratis en gaat snel en makkelijk. Lees hier hoe. Daarna kun je tot wel 4 fietsen tegelijk huren! Via de app kun je altijd zien waar en hoeveel deelfietsen er staan.

 

 

 

Nieuws

Hoe werkt het?

nextbike in een andere stad gebruiken?

Download de nextbike App

Download de nextbike App

Download de nextbike App