Welkom bij nextbike Dordrecht

Huur een fiets wanneer het jou uitkomt!

Loading...

1e halfuur gratis

Tot vier keer per dag is het eerste halfuur van je rit altijd gratis!

Loading...

Altijd beschikbaar

Huur 24/7 een nextbike op 10 locaties in Dordrecht.

Loading...

Eenvoudig

Je huurt je fiets eenvoudig en snel via onze app of deze website.

Loading...

Flexibel

Op één account mag je tot maar liefst 4 fietsen tegelijk huren. 

Ontdek het gemak van Arriva Nextbike!

Op en neer in Dordrecht gaat het makkelijkst en snelst met de fiets. Van het station naar het museum, van de Waterbus naar het centrum. Helemaal handig is het als die fiets al voor je klaarstaat. Omdat je als bezoeker van de stad nou eenmaal geen fiets bij je hebt, of omdat die van jou in de schuur staat met een lekke band.

Altijd een fietsdeelstation in de buurt

Met Arriva Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de 10 fietsdeelstations in de stad. En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. Natuurlijk kun je je fiets halen en terugbrengen bij station Dordrecht, de P + R’s en de Waterbus. Maar er zijn ook fietsdeelstations in de buurt van het Dordrechts Museum, het Biesboschcentrum en The Movies Dordrecht!

Kort stukje? Dan fiets je gratis

Duur? Helemaal niet. Je betaalt namelijk niet per dag, maar per halfuur. En het eerste halfuur is altijd gratis!  Zet jij binnen die 30 minuten de fiets weer terug bij een van de deelstations, dan kost de rit je dus niets. Je mag tot 4 keer per dag profiteren van het gratis halfuur.

Tot wel vier fietsen tegelijk huren!

Om een Arriva Nextbike-deelfiets te huren, hoef je alleen maar een account aan te maken bij nextbike. Dat is gratis en gaat snel en makkelijk. Lees hier hoe. Daarna kun je tot wel 4 fietsen tegelijk huren! Via de app kun je altijd zien waar en hoeveel deelfietsen er staan.

Hoe werkt het?

nextbike in het buitenland

Download de nextbike app!

Download de nextbike app!

Download de nextbike app!